Zweinstein

Welkom beste tovenaars!
 
PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 [Solli]: Survival Tour.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Frankie
3e jaars
avatar

Aantal berichten : 95
Registratiedatum : 10-12-09
Leeftijd : 26
Woonplaats : Ergens.

BerichtOnderwerp: [Solli]: Survival Tour.   za dec 12, 2009 5:23 pm

Waar de RPG over gaat:
Een groepje vrienden die net van school af gaan, hebben vastbesloten om met het tourbusje naar het buitenland te gaan rijden. Een herinnering die ze niet snel zullen vergeten als ze verder willen studeren. Ze bedenken de leukste dingen die ze willen doen. Musea bezichtigen, zwemmen, naar het strand, kamperen, jagen, feesten, noem maar op. Voor de laatste keer met z'n allen op vakantie. Van zodra ze in het tourbusje stappen en touren, komen ze bij de grens door een wazige mist. Veel kunnen ze niet zien, maar rijden toch door. De mist vervaagt langzaam en komen vervolgens in een heel andere wereld terecht. Verwoestingen, geweld, doodslag. Allemaal vreemde wezens die elkaar naar de hals vliegen. Hoe gaan deze scholieren dit overleven?

Code:
[u][b]Over Jezelf:[/b][/u]
[b]Naam:[/b]
[b]Leeftijd:[/b]
[b]Ervaring:[/b]

[u][b]Over Je Personage:[/b][/u]
[b]Naam:[/b]
[b]Bijnaam:[/b]
[b]Leeftijd (Tussen 18 en 21):[/b]
[b]Scholier/Wezen (En wat voor wezen):[/b]
[b]Geslacht:[/b]
[b]Innerlijk:[/b]
[b]Uiterlijk:[/b]
[b]Overig:[/b]
[b]Banner:[/b]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riku
2e jaars
avatar

Aantal berichten : 55
Registratiedatum : 06-12-09
Leeftijd : 29
Woonplaats : Amsterdam-like

BerichtOnderwerp: Re: [Solli]: Survival Tour.   za dec 12, 2009 8:04 pm

Over Jezelf:
Naam: Riku [internet nick]
Leeftijd: 20
Ervaring: (Te)Veel

Over Je Personage:
Naam: Yuuta [uitgesproken als juuta]
Bijnaam: Yun [uitgesproken als: juun], Yunyun [uitgesproken als: juunjuun]
Leeftijd (Tussen 18 en 21): 20
Scholier/Wezen (En wat voor wezen): Wezen: Kitsune [Vos-demon]
Geslacht: Man
Innerlijk: Nogal onzeker in alles wat hij zegt en doet, van binnen heeft hij echter meer hersenen dan hij beseft. Hoewel hij af en toe als een echte demon over kan komen, vooral als het om het beschermen van zijn eigen leven, familie of vrienden gaat, is hij een echte goedzak die zoveel mogelijk goeds wil doen als hij kan. Hij is van nature [door wereld waarin hij is opgegroeid] nogal schuw en angstig als hij nieuwe personen ontmoet. Degene die hem als vriend wil krijgen zal een hoop moeite moeten doen om hem van diens goedheid te overtuigen.
Uiterlijk: Normaal gesproken is hij ongeveer 180 cm, heeft half-lang bruin haar, bruin/oranje ogen en draagt simpele kledingstukken [shirt met lange mouwen & lange (spijker)broek] die nogal gehavend zijn. Hoewel niet altijd zichtbaar heeft hij vossenoren en een vossenstaart. Verder doet hij in zijn uiterlijk menselijk aan.
Overig: Als kitsune bezit Yuuta verschillende krachten die hem in staat stellen tot het creeëren van illusies en het transformeren van zijn uiterlijk.
Banner: *bestaat niet*

[Het spijt me als de solli niet echt uitgebreid is. Al mijn personages hebben namelijk de neiging om te groeien tijdens het verhaal. Yuuta is een compleet nieuw karakter en heeft nog geen daadwerkelijk achtergrond of uitgewerkte persoonlijkheid]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://sindraa.livejournal.com
Frankie
3e jaars
avatar

Aantal berichten : 95
Registratiedatum : 10-12-09
Leeftijd : 26
Woonplaats : Ergens.

BerichtOnderwerp: Re: [Solli]: Survival Tour.   za dec 12, 2009 8:24 pm

Over Jezelf:
Naam: Frankie.
Leeftijd: 17.
Ervaring: Redelijk veel.

Over Je Personage:
Naam: Frankie Lebesque.
Bijnaam: -
Leeftijd (Tussen 18 en 21): 20.
Scholier/Wezen (En wat voor wezen): Wezen, een engel met een duivelshart.
Geslacht: Vrouw
Innerlijk: Frankie weet alles. Klinkt nogal kort door de bocht, maar het is zo. Ze weet je diepste geheimen en heeft overal wel een antwoord op. Ze vindt het dan ook geweldig om andere wezens te stangen met de werkelijkheid. Al deze informatie wordt naar haar hoofd gezonden. De informatie mag ze niet doorvertellen aan andere mensen, omdat Frankie dit opgedragen krijgt. Ze weet nog steeds niet door wie, maar ze wil er graag achter komen.
Frankie is ook een ster in verleiden. Ze weet hoe ze de moves moet doen en pakt elke jongen er mee terug. Soms gaat het wel zo ver dat de jongen wordt bezeten. Het kan Frankie allemaal niets schelen, had je maar niet in haar ogen moeten kijken. Want zo is Frankie wel: heel erg onverschillig. Ze haalt haar schouders op en haat de wereld meer dan dat ze het liefheeft. Frankie zoekt het gevaar graag op, maar als het haar te ver gaat, dan weet ze waar haar grens ligt. Nu en niet verder. Ondanks haar nieuwsgierigheid kan dat op vervelende situaties uitdraaien. Frankie kan ook net doen, alsof ze erg zielig is. Net zo zielig als een klein meisje dat op de stoep zit en om hulp vraagt, omdat haar been zo bloedt. Hier kan ze een enorm misbruik van maken.
Vroeger wilde ze alles van de wereld weten, maar nu ze in een compleet andere wereld is belandt, kijkt ze nergens meer naar om. Ze kan moeilijk van iemand houden en beseft hoeveel liefde iemand kapot kan maken.
Dit komt doordat haar vriendje van toen haar vermoord heeft. De mist heeft haar weggevoerd naar een compleet andere wereld en is opnieuw herboren als een engel die op de wereld staat. Een engel, met een duivelshart.
Uiterlijk: Frankie heeft een getinte huidskleur en ze heeft kort donkerbruin tot zwart haar. Frankie heeft het ideale figuur om op de wereld rond te lopen. Ze is slank en alles bewijst dat zij een engel is. En dat klopt. Ze is ook een engel met echte vleugels op haar rug. Ze kan het verbergen om naar anderen toe te gaan, maar klapt ze uit als ze weg wil vluchten.
Frankie heeft donkerbruine ogen die het verleiden mogelijk maken. Ze is er een geweldige ster in en laat het ook weten wat ze allemaal kan. Het make-up gebruik wat elke dag op haar gezicht te vinden is, mag ook niet vergeten worden. Frankie is ongeveer 1 meter 65. Haar kleren hebben alles met rood te maken. Rood, wit, roze. Ze showt het graag en dat maakt haar ook zo lieflijk. Met rode pumps eronder maakt dat het hele plaatje compleet. Veel sieraden draagt Frankie niet. Ze heeft om haar linkerhand twee gouden ringen, waarvan ze één ring gekregen heeft van haar vriendje, die haar vermoord heeft. Als ze hem nog ooit zou tegen komen, heeft ze haar gouden ring nog om er iets mee te doen. Frankie draagt nog altijd het litteken die haar vriendje bezorgd heeft. Een messensteek, recht in het hart.
Overig: Frankie vindt het leuk om te dansen.
Banner:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jessy
1e jaars
avatar

Aantal berichten : 47
Registratiedatum : 10-12-09
Leeftijd : 27
Woonplaats : Neverland.

BerichtOnderwerp: Re: [Solli]: Survival Tour.   za dec 12, 2009 8:44 pm

Over Jezelf:
Naam: Jessy
Leeftijd: 18
Ervaring: Heeeeel veel.

Over Je Personage:
Naam: Audrey Trisk.
Bijnaam: -
Leeftijd (Tussen 18 en 21): 18.
Scholier/Wezen (En wat voor wezen): Scolier.
Geslacht: Vrouw.
Innerlijk: Audrey houdt van jongens. Ze verslindt het liefst alle jongens in de stad. Audrey kan dan ook heel goed aan ze gaan hangen, lieve woordjes fluisteren, bescherming bij ze zoeken en knipogen geven. Ze heeft geoefend.
Ze voelt zich dan ook beter dan enig ander meisje en raakt dodelijk geïrriteerd als iemand iets meer in de smaak valt bij de mannen dan zij. Ze doet alsof ze lief tegen iedereen is, geeft complimentjes en weet haar haat tegenover anderen te verbergen als ze in een grote groep zijn. Pas als ze alleen met die persoon in de kamer is zal ze haar afkatten en desnoods haar ogen uitkrabben. Manipuleren doet ze graag. Ze zoekt al je zwakke punten, jouw slechte eigenschappen en eigenlijk alles wat ze ook maar tegen je kan gebruiken. Audrey maakt overal optimaal gebruik van.
Hoe ze zichzelf voordoet is niet haar echte ik. Diep van binnen is ze onzeker over zichzelf en is ze bang om alleen te zijn. Dit zal alleen naar boven komen als ze alleen achtergelaten wordt. Voor de rest zal ze het ‘perfecte’ en ‘altijd lieve’ meisje uithangen. Tegen de jongens in ieder geval. De meisjes zullen ook haar gemene kant zien.
Uiterlijk: Audrey is van zichzelf niet lelijk, maar doet toch elke ochtend super veel aan haar haren en haar ogen. Mascara, oogpotlood, oogschaduw en lipgloss moet ze dan ook altijd bij de hand hebben. Met een spiegeltje.
Haar haren zijn lang en blond en ze heeft er altijd wel wat in. De ene keer is het een klein onschuldig speldje, of een losse staart, maar de andere keer heeft ze kerstslingers in haar haren hangen.
Qua kleding draagt ze veel korte rokjes, korte broekjes, skinnyjeans, strakke shirtjes met diep decoloté, zomerjurkjes en meer van dat soort kleding. Ook haar hakschoentjes of pumps mogen niet ontbreken. Zodra het koud is zal ze nog een jas aandoen, of kijkt ze een jongen lief aan zodat hij zijn vest zal afstaan.
Overig:
Banner:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riley
1e jaars
avatar

Aantal berichten : 25
Registratiedatum : 11-12-09
Leeftijd : 26
Woonplaats : bolton

BerichtOnderwerp: Re: [Solli]: Survival Tour.   za dec 12, 2009 9:05 pm

Over Jezelf:
Naam: Riley
Leeftijd: 17
Ervaring: Beetje

Over Je Personage:
Naam: Riley Jackson
Bijnaam: Rilesz
Leeftijd: 18
Scholier/Wezen (En wat voor wezen): Scholier
Innerlijk: Riley is een lief meisje, voor haar familie en vrienden gaat ze bij wijze van spreken door het vuur, als een van haar vrienden een probleem heeft, is Riley de eerste die er voor ze is, en ze probeert te helpen, wat ook aardig lukt. Ze is wel in voor een avontuurtje, 's avonds met een paar vrienden nog buiten zitten, of wat rondlopen is ze niet vies van, maar ze vind het ook niet erg om lekker onderuitgezakt voor de tv te zitten. Zoals het hierboven staat lijkt ze wel een meisje met een perfect innerlijk, maar ook Riley heeft haar kuren, als haar iets niet aanstaat wat je zegt,of wat je doet, dan mag je gerust op je tenen lopen! Ze is niet bang om haar stem te heffen, en haar mening luid en duidelijk te laten horen. Ook kan ze af en toe wel een baasje spelen, als ze haar zin wil hebben dan. Wat haar ook regelmatig lukt. Ze is meestal wel een lief meisje, wat iedereen te vriend wil houden. Verder sport Riley niet zoveel, maar voetballen vindt ze geweldig, ze speelt zelf niet bij een club, maar af en toe een balletje trappen met haar vrienden zit er wel in. Net zoals iedere andere 18 jarige gaat Riley ook in de weekeinden uit, mét haar beste vrienden natuurlijk.
Uiterlijk: Riley heeft middellange bruine haren, en licht blauwe ogen. Met haar lengte is ze niet zo tevreden, ze is namelijk 1.61 m lang, haar postuur is vrij normaal, ze is niet dik, maar ze is ook niet dun. Haar kledingstijl is wel een beetje aan de 'stoerdere kant', baggy broeken, mooie shirts met prints, en haar favoriete sneakers.
Overig: Riley is soms íets te on-serieus
Banner:


Laatst aangepast door Riley op ma dec 14, 2009 8:54 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frankie
3e jaars
avatar

Aantal berichten : 95
Registratiedatum : 10-12-09
Leeftijd : 26
Woonplaats : Ergens.

BerichtOnderwerp: Re: [Solli]: Survival Tour.   za dec 12, 2009 9:17 pm

Over Jezelf:
Naam: Frankie.
Leeftijd: 17.
Ervaring: Redelijk veel.

Over Je Personage:
Naam: Douglas Carlson.
Bijnaam: -
Leeftijd (Tussen 18 en 21): 20.
Scholier/Wezen (En wat voor wezen): Scholier.
Geslacht: Man.
Innerlijk: Douglas is een oprechte jongen die weet wat hij wil. Vindt hij iets niet kunnen, dan zegt hij gewoon waar het op staat. Heeft hij een mening? Dan zou je die maar moeten accepteren. Heb je dat niet? Dan heb je gewoonweg pech. Douglas is zoals hij is en je zult het maar moeten waarderen. Douglas is niet iemand die gecontroleerd wil worden, dat doet hij namelijk zelf. Als mensen dingen over hem zeggen waar hij het totaal niet mee eens is, dat kan bijvoorbeeld zijn kledingvoorkeur zijn, dan loopt hij weg met rollende ogen en de woorden: Bekijk het maar.
Douglas heeft de voorkeur om maar met een paar mensen alleen te zijn en niet met een hele grote groep, want hij weet dan meteen al dat er mensen naar hem zitten te loeren alsof hij iets fouts gedaan heeft. Douglas denkt dus van tevoren na wat hij moet doen, als hij dat niet doet, komt hij totaal in de knoop met zichzelf. Natuurlijk heeft Douglas ook wel positieve kanten. Douglas is erg trouw, misschien iets te trouw. Vrienden kunnen dingen bij hem kwijt zonder ook maar een woordje te verspreken bij iemand anders. Hij kan dat namelijk goed verwerken. En als iemand om hulp vraagt, dan zal hij er voor je zijn om te helpen, maar dat moet dan natuurlijk wel op zijn manier, want als dat niet gebeurd, kapt hij het meteen af en weet hij weer het zinnetje te zeggen: Bekijk het maar.
En als laatste is Douglas erg gezellig, een beetje ongeloofwaardig vanwege zijn houding tegen bepaalde mensen, maar toch is het zo. Hij weet altijd iemand op te vrolijken door zijn soms aparte gedrag. Hij knuffelt er wat op los en vindt dat iedereen prettig met elkaar moet leven. Maak het leven een gezellig feest!
Uiterlijk: Douglas is een man van ongeveer 1.80 meter lang en zijn huidskleur is blank. Douglas heeft bruine ogen en pikzwart haar wat een beetje warrig, maar goed in model zit. Zijn haar gaat vanuit zijn kant rechts langs zijn gezicht, maar zo wel de volume dat je zijn ogen goed kan zien. Douglas heeft een stoppelbaardje, hij vindt een baard heel lelijk staan en als hij totaal clean is, dan lijkt het net of het geen echte man is. Hij wil meer tussenin zitten.
Hij heeft verder een normale bouw. Niet slank, maar ook niet dik. Zijn keuze voor kleren gaat vooral richting een donkere, hippe spijkerbroek met een zwart bloesje over heen. Soms heeft Douglas er ook een bijpassend sjaaltje bij. Het valt wel op dat Douglas donkere kleren draagt of alleen wit. Niet veel kleur zoals geel, oranje, groen. Hij heeft qua schoenen, lekkerzittende allstars aan. Als laatste heeft Douglas een opvallende tattoo op zijn hele linkerarm laten zetten, waar hij ongelovelijk blij mee is.
Overig: Douglas heeft zelf nog een kat, genaamd Mous, die hij vaak genoeg meeneemt in zijn tourbusje.
Banner:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Klia
1e jaars
avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 12-12-09
Leeftijd : 29
Woonplaats : overal en nergens

BerichtOnderwerp: Re: [Solli]: Survival Tour.   za dec 12, 2009 9:20 pm

Frankie, schat, ik haat je Very Happy

Over Jezelf:
Naam: Killia
Leeftijd: 20
Ervaring: al enkele jaren

Over Je Personage:
Naam: Jareth Nelo
Bijnaam:
Leeftijd (Tussen 18 en 21): 21
Scholier/Wezen (En wat voor wezen): wezen, vuurduiveltje
Geslacht: man
Innerlijk: Jareth is koppig, eigenwijs en zal altijd zijn eigen zin doordrijven. Toch kan hij ook wel vriendelijk zijn, wat hij meestal ook lijkt, maar soms duurt het wel even voor hij je echt aardig vindt. Hij maakt een uitzondering: knappe vrouwen. Anders gezegd, als je hem echt leert kennen, merk je dat hij wel lief en vriendelijk uit de hoek kan komen en soms zelfs grappig is. Straffer zelfs, het leven vindt hij een grote grap. Die kant is hij door de jaren heen kwijt geraakt, behalve dat van die grap. Sinds zijn eigen komst in het nevellandje is er veel veranderd. Het lieve heeft hij diep weggestoken. Sarcasme, cynisme en vooral hard zijn, zijn nu de dingen die hij vooral is. Medelijden heeft hij niet en hij zal je nooit het voordeel van de twijfel gunnen. Wel kan hij nog steeds charmeren als de beste als hij wat nodig heeft.
Uiterlijk: Jareth heeft zwart haar dat tot aan z'n schouders komt. Zijn bruine oogjes kijken altijd vrolijk of ongeïnteresseerd de wereld in. Hij is 1m77 groot en licht gespierd. Zijn kledij is altijd lekker donker. Zwart is een kleur die je in iedere outfit van hem zult terugvinden. Accessoires zijn onmisbaar voor hem. Jareth loopt altijd rond met wel erg veel dingetjes om zijn polsen. Armbanden, horloge, vingerloze handschoenen,... Noem het maar op. Die dingen zijn dan wel altijd zilver/metaalig, omdat hij de kleur goud niet mooi vindt. Ook een zonnebril, kettinkje dat hij altijd draagt en zijn geluksbrenger is en een zwartroodbruine hoed (kijk gewoon naar de banner! Ding heeft teveel kleuren). Die laatste zet hij het vaakst op. Zijn schoenen bestaan altijd uit een paar sneakers. Dan blijven zijn tattoo's over. Zijn armen staan er vol mee en moeten folterende monsters voorstellen. Een 1 op zijn rechterduim, "Marlboro" op zijn knokkels (wat een fucked up woord), een doodskist aan de binnenkant van zijn linker middenvinger en een VII achter zijn linkeroor. Een neusringetje maakt het geheel af.
Overig: Hij rookt, vandaar die Marlboro op zijn knokels.
Banner:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frankie
3e jaars
avatar

Aantal berichten : 95
Registratiedatum : 10-12-09
Leeftijd : 26
Woonplaats : Ergens.

BerichtOnderwerp: Re: [Solli]: Survival Tour.   za dec 12, 2009 9:23 pm

Vanzelfsprekend zijn jullie natuurlijk allemaal DOOR!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Thurifer
3e jaars
avatar

Aantal berichten : 84
Registratiedatum : 07-12-09

BerichtOnderwerp: Re: [Solli]: Survival Tour.   zo dec 13, 2009 12:25 am

Over Jezelf:
Naam: Thurifer
Leeftijd: 19 jaar
Ervaring: Beetje

Over Je Personage:
Naam: Julie Christmas
Bijnaam: -
Leeftijd (Tussen 18 en 21): 20 jaar
Scholier/Wezen (En wat voor wezen): Wezen, shapeshifter [gedaanteverwisselaar]
Geslacht: Vrouw
Innerlijk: Julie is een kleine vrouw met veel pit. Ze heeft dan een grote mond en een krijsende stem. Haar stem is het enige wat altijd constant blijft terwijl ze van gedaante verwisselt. Ze heeft de voorkeur om te veranderen in een man, omdat ze zich meer 'one of the guys' voelt. Onder andere vanwege het feit dat haar stem altijd constant blijft, weet ze iedereen gemakkelijk op de stang te jagen. Ze vind het leuk om mensen verward te zien, en ze dan uit te lachen. Doordat ze zich altijd heeft kunnen verschuilen in andermans gedaante, weet ze niet goed hoe ze zich moet hechten aan iemand.
Maar ondanks haar harde voorkomen kan ze ook aardig zijn, als ze dat wil. Heel af en toe zet ze haar ' krachten' in om anderen te helpen. Maar dan wel het liefst als ze er ook zelf hard om kan lachen.
Uiterlijk: Julie is best klein, ongeveer 1.55. Ze heeft grote, blauw/grijze ogen en zwart haar tot over haar schouders en een pony. Haar kledingstijl is redelijk sober. Vaak draagt ze een spijkerbroek met een simpel t-shirt / hesje. Alleen voor speciale gelegenheden trekt ze de meest bizarre kleren uit de kast.
Overig: Julie speelt in een amateur-bandje, waarin ze de zang verzorgt.
Banner:

_________________
Denn wovon lebt der Mensch?
Erst kommt das Fressen, dann kommt die Moral. ~


Laatst aangepast door Thurifer op di dec 15, 2009 6:43 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frankie
3e jaars
avatar

Aantal berichten : 95
Registratiedatum : 10-12-09
Leeftijd : 26
Woonplaats : Ergens.

BerichtOnderwerp: Re: [Solli]: Survival Tour.   zo dec 13, 2009 11:46 am

Ik ben nou al benieuwd naar Julie! Thurifer is DOOR.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Octavius
Beginnend Tovenaar
avatar

Aantal berichten : 231
Registratiedatum : 07-12-09
Woonplaats : Peter Pan's place

BerichtOnderwerp: Re: [Solli]: Survival Tour.   zo dec 13, 2009 1:23 pm

Over Jezelf:
Naam: Octavius
Leeftijd: 18
Ervaring: Veel

Over Je Personage:
Naam: Octavius Tarquinius Priscus
Bijnaam: Iceman
Leeftijd (Tussen 18 en 21): 20
Scholier/Wezen (En wat voor wezen): Scholier
Geslacht: Man

Innerlijk: Octavius is een rustige jongen. Aan hem zie je niet hij hij zich voelt. Hij gaat zijn eigen gang, slaat zijn eigen slag en verder kan hij zich niet echt zorgen maken over het ongeluk van een ander. Octavius is niet snel op de stang te jagen, hij overdenkt zijn keuzes ruim en neemt beslissingen slechts daar waar ze gemaakt moeten worden. Het is niet voor niets dat ze deze ijskoude jongen Iceman noemen. Hij voelt een gematigde vriendschap met hun die hij vrienden noemt maar weet niet zeker of dit gevoel oprecht is.
Hij heeft een prettige jeugd gehad in zijn ouderlijk huis, toch was het een hele bevrijding voor hem toen hij zijn eigen appartement kocht en eindelijk weg was uit de sleur van de jeugd. Verder is Octavius echt een student, hij gaat op stap, brengt de nacht door met "vriendinnen" en komt af en toe eens op het politiebureau terecht omdat hij weer in een knokpartij is beland.
Dit rustige karakter van deze jongen heeft echter ook een keerzijde, Octavius heeft namelijk bindingsangst. Het idee dat hij ooit zal moeten trouwen en kinderen krijgen is hetgene wat hem wakker houd snachts. Zelfs het idee dat hij mischien ooit zal samenwonen jaagt hem de schrik aan. Zijn relaties zijn dan vaak ook van korte duur en nog geen enkele meid heeft het meer dan 2 weken uitgehouden met hem voor ze gedumpt werden door Octavius.

Uiterlijk: Octavius is een jongen van 1,80 lang, 75 kilo zwaar en matig gespierd lichaam. Hij heeft een militair uiterlijk en zijn haar is altijd vrij kort geknipt. Een hoekig gezicht en ingevallen wangen doen mensen vaak denken dat hij ouder is dan 20.
Hij is altijd netjes gekleed, jeans, blouse, gilett en draagt vaak zijn half lange manteljas.
Overig: Octavius is 1 van de laatste afstammelingen van oude Romeinse adel en heeft daardoor soms nogal kapsones. Hij rookt veel en drinkt regelmatig.
Banner: Ik ben altijd al hopeloos slecht geweest in het maken van banners, maar als iemand zich geroepen voelt om deze jongen uit de brand te helpen Laughing

_________________
"Beter onrecht lijden, dan onrecht doen."
Marcus Tullius Cicero
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frankie
3e jaars
avatar

Aantal berichten : 95
Registratiedatum : 10-12-09
Leeftijd : 26
Woonplaats : Ergens.

BerichtOnderwerp: Re: [Solli]: Survival Tour.   zo dec 13, 2009 1:45 pm

En natuurlijk is Octavius ook DOOR!

Scholieren:
Jessy - Audrey Trisk
Riley - Riley Jackson
Frankie - Douglas Carlson
Octavius - Octavius Tarquinius Priscus

Wezens:
Riku - Yuuta
Frankie - Frankie Lebesque
Killia - Jareth Nelo
Thurifer - Julie Christmas

Ik wacht nog op een paar scholieren, en dan kan de RPG geopend worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jessy
1e jaars
avatar

Aantal berichten : 47
Registratiedatum : 10-12-09
Leeftijd : 27
Woonplaats : Neverland.

BerichtOnderwerp: Re: [Solli]: Survival Tour.   zo dec 13, 2009 7:06 pm

Over Jezelf:
Naam: Jessy.
Leeftijd: 18
Ervaring: Heeel veel.

Over Je Personage:
Naam: Tim Merkens
Bijnaam: -
Leeftijd (Tussen 18 en 21): 20
Scholier/Wezen (En wat voor wezen): Scholier.
Geslacht: Man
Innerlijk: Tim ziet er erg rustig uit, maar eigenlijk is hij het tegenovergestelde. Hij is ontzettend druk, lacht de hele dag en is eigenlijk nooit depressief. Hij kan er ook niet heel goed tegen als anderen verdrietig gaan lopen doen, terwijl hij juist zin heeft in een gezellige dag. Tim ziet graag het positieve in elke situatie. Pas als hij je heel goed kent, zal hij je gaan troosten en bij je blijven tot het weer helemaal goed is.
Het enige wat Tim erg boos kan maken is als er iets ergs gebeurd met één van zijn vrienden. Hij zal met dingen gaan gooien, mensen slaan, schoppen en schreeuwen, totdat hij ergens neer zal zakken tegen een muur. Als Tim boos of verdrietig is, dan is hij het dus ook écht.
Als er iets ergs gebeurt, weet Tim zich totaal in te leven in de situatie. Vaak weet hij precies hoe hij moet handelen.
Hij is stoer, gaat letterlijk voor mensen door het vuur en zal anderen nooit een gevaarlijke situatie in laten gaan als hij het zelf kan. Tja, zelfs een katje uit de boom helpen laat hij niet iemand anders doen.
Door zijn drukke gedrag is Tim wel nogal ongeduldig. Als hij iets voorstelt, wil hij liever niet dat mensen ‘er eerst over na moeten denken’. Hij zal zelf ook snel op een belangrijk moment het eerste doen wat in hem opkomt. Tim is ontzettend impulsief. Hij houdt van leuke uitjes en als hij op het ene moment naar de dierentuin wil, dan gaat hij ook meteen naar de dierentuin. Niets of niemand die hem tegenhoud.
Uiterlijk: Tim heeft bruin, ietwat langer, krullend haar. Het hangt voor zijn gezicht langs, maar net niet voor zijn ogen. Zijn ogen kleuren grijs, met een klein vleugje blauw.
Hij is ongeveer 1.86 lang en heeft een normaal postuur. Zijn kledingstijl is simpel. Een leuk T-shirt, vaak met v-hals, met daaroverheen een leuk jasje of blouseje. Hij draagt het meest spijkerbroeken en die neigen vaak meer naar skinnyjeans dan naar wijde spijkerbroeken. Ach, hij vindt ze lekker zitten en daar gaat het nu eenmaal om. Al speelt het ook wel een beetje mee dat hij toch wel een beetje op de trends let. Aan schoenen draagt hij All-Stars, of slippers.
Om zijn nek heeft Tim een kralenketting hangen, die hij gewoonweg mooi vindt. Hij hoeft geen zilver, goud of enig ander metaal om zijn nek hebben hangen. Daar houdt hij niet zo van. Liever gewoon van hout en plastic. Zulke bandjes draagt hij ook om zijn pols.
Als laatste heeft Tim heel vaak een band om zijn hoofd zitten. Gewoon, omdat hij het mooi vindt. Er zit eigenlijk geen idee achter.
Overig: Tim kan níet zingen.
Banner:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frankie
3e jaars
avatar

Aantal berichten : 95
Registratiedatum : 10-12-09
Leeftijd : 26
Woonplaats : Ergens.

BerichtOnderwerp: Re: [Solli]: Survival Tour.   ma dec 14, 2009 10:18 am

En Tim is wat mij betreft ook helemaal DOOR!

Als er nog mensen zijn die nog willen solli'en, dan kan dat nog steeds.
Ik zal de RPG vanmiddag of morgen opstarten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riley
1e jaars
avatar

Aantal berichten : 25
Registratiedatum : 11-12-09
Leeftijd : 26
Woonplaats : bolton

BerichtOnderwerp: Re: [Solli]: Survival Tour.   ma dec 14, 2009 9:33 pm

hihi dit viel me op :
Riley [het personage niet ikzelf]
is het jongste Very Happy !
haha sorry vind ik even leuk Embarassed
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frankie
3e jaars
avatar

Aantal berichten : 95
Registratiedatum : 10-12-09
Leeftijd : 26
Woonplaats : Ergens.

BerichtOnderwerp: Re: [Solli]: Survival Tour.   ma dec 14, 2009 9:46 pm

Haha, lieve schat, Audrey is ook 18 he. Razz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riley
1e jaars
avatar

Aantal berichten : 25
Registratiedatum : 11-12-09
Leeftijd : 26
Woonplaats : bolton

BerichtOnderwerp: Re: [Solli]: Survival Tour.   ma dec 14, 2009 9:51 pm

haha yes zie het nu al xD.
thanks for the reminder.
sorry ik denk ik ben speciaal, valt ook vies tegen rabbit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Klia
1e jaars
avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 12-12-09
Leeftijd : 29
Woonplaats : overal en nergens

BerichtOnderwerp: Re: [Solli]: Survival Tour.   ma dec 14, 2009 11:45 pm

Dat doen we je alleen maar geloven hoor Wink
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riley
1e jaars
avatar

Aantal berichten : 25
Registratiedatum : 11-12-09
Leeftijd : 26
Woonplaats : bolton

BerichtOnderwerp: Re: [Solli]: Survival Tour.   di dec 15, 2009 12:31 am

hahaha Very Happy
maar 'k hou toch wel van jullie <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Morgause Faie
3e jaars
avatar

Aantal berichten : 80
Registratiedatum : 07-12-09
Leeftijd : 23
Woonplaats : In het huis dat bedolven is onder de rozen

BerichtOnderwerp: Re: [Solli]: Survival Tour.   di dec 15, 2009 10:39 pm

Over Jezelf:
Naam: Morgause Faie
Leeftijd: 14
Ervaring: Wel wat... Razz

Over Je Personage:
Naam: Charlotte Mason
Bijnaam: Lotte, Lottie, Lottchen
Leeftijd (Tussen 18 en 21): 18
Scholier/Wezen (En wat voor wezen): Scholier
Geslacht: Vrouw
Innerlijk: Lottie is eigenlijk het soort meisje dat je nooit opvalt. Ze heeft een paar goede vrienden, kleedt zich niet te demonstratief, haalt op school normale cijfers en lijkt iemand die in zijn leven maar 1 of 2 vriendjes heeft, gelukkig trouwt, een paar kinderen krijgt, een normaal maandinkomen en verder niet veel. Zo is Lotte ook een beetje, maar ze heeft ook een pittigere kant. Als ze iets wil bereiken kan ze er keihard om strijden. Ze is wel zelfverzekerd genoeg, en kan soms zelfs arrogant zijn. Ze kan soms een beetje traag van begrip zijn, maar is toch redelijk intelligent. Ze houdt heel erg van lezen en weet daardoor vaak dingen die anderen niet weten.
Uiterlijk: Charlotte is wat men 'pretty' zou kunnen noemen. Niet bijster mooi, niet lelijk, met geen bijzonder mooie of lelijke trekken. Ze is niet heel lang, maar 1.56, met niet te lange benen en is een beetje mollig, maar niet zo erg dat het als eerste opvalt. Ze heeft een iets donkerder dan normale huid. Haar ogen zijn lichtbruin en stralen vriendelijkheid uit. Ze heeft lange bruine haren die ze altijd heel netjes verzorgt. Meestal draagt ze vrolijke topjes die niet te veel demonstreren. Ze draagt graag grinsterende of glanzende kleding en houdt heel erg van lichtroze en groen. Onder draagt ze het liefst skinnybroeken of rokken, niet langer dan haar knieën en niet korter dan zo'n 10cm onder haar billen. Als het heel warm is draagt ze ook heel korte broeken, en ook al heeft ze molligere en kortere benen dan gemiddeld, het ziet er bij haar niet lelijk uit.
Overig: Ze houdt ervan om alles wat ze schrijft, heel mooi te versieren, waardoor de door haar gemaakte proefwerken er meestal uitzien als kunstwerken.
Banner:

OK, zometeen komt er nog eentje aan! :]

_________________
I hang with stoners 'cause they're never a bore
I play piano for the babies of war...
It's all wrong

-It's all wrong, Visa, Made in Chernobyl
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Morgause Faie
3e jaars
avatar

Aantal berichten : 80
Registratiedatum : 07-12-09
Leeftijd : 23
Woonplaats : In het huis dat bedolven is onder de rozen

BerichtOnderwerp: Re: [Solli]: Survival Tour.   di dec 15, 2009 11:46 pm

OK, deel 2:

[Lees vorige voor 'Over jezelf']

Over Je Personage:
Naam: Qarinâh Lamía Sei
Bijnaam: Ly
Leeftijd (Tussen 18 en 21): 21
Scholier/Wezen (En wat voor wezen): Wezen, duistere heks
Geslacht: Vrouw
Innerlijk: Ly is erg trots, zelfverzekerd, koppig, ijdel en arrogant. Je kunt haar niet makkelijk tevreden krijgen, maar ook zonder moeite boos maken. Ze is echt heel gevaarlijk, met heel sterke, vooral intuïtieve krachten en magie. Als ze er zin in zou hebben kon ze je met haar blik omtoveren tot een hoopje as. Maar ze is creatief en ook sluw, daardoor wordt ze nog gevaarlijker. Daarbovenop komt nog dat ze lang niet dom is, en heel veel weet, waardoor je soms de indruk krijgt dat ze je gedachten kan lezen en alles weet wat er te weten valt. Soms kan ze ook sletterig zijn.
Uiterlijk: Ly heeft lange haren, die naar haar humeur van zwart naar donkerbruin kunnen veranderen en die ze naar wens langer of korter kan maken. Haar grote ogen veranderen wel eens van kleur; ze zijn zwart als ze geen emoties wil tonen, rood als ze boos is en bruin als ze tevreden is. Ze heeft een mooi gezicht met klassieke trekken. Ze is lang, slank en lenig. Meestal draagt ze lange gewaden waar je zo uit glipt als het nodig zou moeten zijn. Ze heeft geen bepaald voorkeur van kleur, ze draagt dus ook lichte, vrolijke kleuren als ze er zin in heeft. Een bloem in haar haren, of een gouden of zilveren band om haar hoofd, zijn dus ook geen uitzonderingen. Aan haar voeten draagt ze of niets, of gewoven sandalen. Als ze echt netjes gekleed moet zijn draagt ze sandalen met goud- of zilverdraad. Vaak draagt ze ook brede riemen van leer, maar die kunnen ook vervangen worden door iets dat minder opvalt.
Overig: Ze is muzikaal. Haar stem en spel kunnen een hypnotiserende werking hebben.
Banner:

_________________
I hang with stoners 'cause they're never a bore
I play piano for the babies of war...
It's all wrong

-It's all wrong, Visa, Made in Chernobyl
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Frankie
3e jaars
avatar

Aantal berichten : 95
Registratiedatum : 10-12-09
Leeftijd : 26
Woonplaats : Ergens.

BerichtOnderwerp: Re: [Solli]: Survival Tour.   wo dec 16, 2009 9:09 am

Charlotte en Ly zijn DOOR!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Solli]: Survival Tour.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Solli]: Survival Tour.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Zweinstein :: Het Rollenspel :: Fantasy-
Ga naar: