Zweinstein

Welkom beste tovenaars!
 
PortalPortal  IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 [Solli] FTA - Film and Telivision Academy.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jessy
1e jaars
avatar

Aantal berichten : 47
Registratiedatum : 10-12-09
Leeftijd : 27
Woonplaats : Neverland.

BerichtOnderwerp: [Solli] FTA - Film and Telivision Academy.   do dec 17, 2009 9:41 pm

FTA - Film and Telivision Academy.


Welkom in het topic waar je kunt solliciteren voor deze RPG. Voor de liefhebbers heb ik hieronder nog een keer het verhaal staan.

Tegenwoordig heb je overal scholen en opleidingen voor. Zo ook voor acteren. FTA is de grootste acteerschool van het hele land en je moet uitverkoren zijn wil je aangenomen worden. De leerlingen die hier rondlopen zijn allemaal acteurs van hoog niveau. De eerste jaar leerlingen zullen dan ook veel te maken krijgen met het feit dat ze vergeleken met anderen nog niets zijn in het acteerwerk. De opleiding duurt vier jaar en de leerlingen zijn tussen de 18 en 25 jaar.
Natuurlijk ontstaan er vriendschappen, misschien nieuwe liefde, of juist vijanden. En is alles wel echt, of wordt er onder de leerlingen geacteerd. Is hij echt je vriend, of doet hij maar alsof?
De lessen die je krijgt zijn gevarieerd. Van de nodige acteerlessen tot en met scriptlezen. De leerlingen slapen per geslacht apart. Meisjes bij meisjes en jongens bij jongens. Ja, ze slapen op school, want hier moet iedereen dag en nacht beschikbaar zijn voor het theater. Eten gaat dan ook gezamenlijk en de uitjes zijn ook voor de hele school. Iedereen is betrokken en misschien meer betrokken dan hij zou willen. Terugtrekken kan, maar alleen met een goede reden. De school wil het liefst iedereen houden.


Wil je solliciteren voor deze RPG, moet je het onderstaande lijstje invullen. Wees creatief, origineel en we hopen op een uitgebreid en gevarieerd aanbod van personages. Succes!

Code:
[u][b]Over Jezelf:[/b][/u]
[b]Naam:[/b]
[b]Leeftijd:[/b]
[b]Ervaring:[/b]

[u][b]Over Je Personage:[/b][/u]
[b]Naam:[/b]
[b]Leeftijd (Tussen 18 en 25):[/b]
[b]Geslacht:[/b]
[b]Innerlijk:[/b]
[b]Uiterlijk:[/b]
[b]Geschiedenis:[/b]
[b]Overig:[/b]
[b]Banner:[/b]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darlene
Beginnend Tovenaar
avatar

Aantal berichten : 259
Registratiedatum : 06-12-09
Leeftijd : 27
Woonplaats : Alice' Wonderland

BerichtOnderwerp: Re: [Solli] FTA - Film and Telivision Academy.   vr dec 18, 2009 7:37 pm

Over Jezelf:
Naam: Darlene
Leeftijd: 18
Ervaring: Ja, redelijk veel

Over Je Personage:
Naam: Eliza (Ella) Sophie Schmidt
Leeftijd (Tussen 18 en 25): 18
Geslacht: Vrouw
Innerlijk: Ella is altijd erg vrolijk en aardig naar alles en iedereen toe. Ze helpt mensen graag. En ze geeft ook erg veel om haar mede-mens. Ze kan niet tegen ongelijkheid en ze zal er dan ook wat van zeggen als ze er niet mee eens is. Ella is een echt doorzetter, als e iets wilt dan kan ze het ook voor elkaar krijgen. Ella is soms iets te makkelijk aangelegd, wat af en toe dus wel eens voor problemen kan zorgen, maar ze weet er dan altijd wel eer een oplossing voor. Ella kan soms een beetje dromerig over komen en ze zit graag met haar neus in de boeken.
Uiterlijk: Ella heeft lang bruin haar. Dat ze vaak in een rommelige knot heeft, omdat ze het makkelijk vind. Ze heeft blauwe-grijze ogen, de ogen van haar moeder. Ella heeft ook kleine sproetjes op haar gezicht, waar ze soms een hekel aan heeft. Vooral als het zomer is zijn ze erg zichtbaar en schaamt ze er zich iets voor. Ook is Ella's huidskleur erg licht en daardoor verbrand ze snel.
Geschiedenis: Ella's ouders zijn overleden bij een auto ongeluk toen ze 4 was. Ze heeft haar ouders dus nooit echt gekend, maar Ella komt vaak mensen tegen die haar ouders kenden en beginnen er dan over te praten. Soms zit ze in een dipje, maar dan heeft ze haar broer nog, bij hem kan ze alles kwijt. Ella en haar broer, Felix, zijn opgegroeid bij hun oom. Maar die was nooit thuis en schonk aan Ella haast geen aandacht. Ella is haast een kopie van zijn zus en het is dus pijnlijk voor hem om Ella aan te kijken.
Eliza heeft altijd al een liefde gehad voor acteren. Ze deed op school atijd met musicals mee en mocht dingen presenteren. Op het podium of voor de camera dan zie je de echte Ella.
Overig: Eliza wordt het liefst Ella genoemd. Eliza vind ze zo bekakt en statig. En Ella is vrolijk en vind het meer haar.
Banner:

_________________
"Just because it's taken you three years to notice, Ron, doesn't mean no one else has spotted I'm a girl!"

~Hermione~


Laatst aangepast door Darlene op di jan 05, 2010 12:02 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://withlove.daily-life.nl/
Frankie
3e jaars
avatar

Aantal berichten : 95
Registratiedatum : 10-12-09
Leeftijd : 26
Woonplaats : Ergens.

BerichtOnderwerp: Re: [Solli] FTA - Film and Telivision Academy.   vr dec 18, 2009 8:16 pm

Over Jezelf:
Naam: Frankie.
Leeftijd: 17.
Ervaring: Redelijk veel.

Over Je Personage:
Naam: Matt Funderton.
Leeftijd (Tussen 18 en 25): 20.
Geslacht: Man.
Innerlijk: Matt heeft een geweldig acteertalent. Hij houdt het meest van actie, maar ook drama komt veel bij hem voor, dit zijn zijn beste kanten als het gaat om acteren. Hij weet dat als hij iets met horror of romantiek moet doen, dat hij beter zijn best moet doen, maar het gaat niet altijd even goed. Hierdoor kan Matt heel boos worden en op andere mensen afreageren. Dat zij beter hun best moeten doen. Het afreageren op deuren wil ook wel prima. Hij slaat er dan lekker hard mee, doet ze weer open en doet de oefening nog eens.
Maar ondanks zijn boosheid is hij wel een aardig persoon en is bereidt om andere mensen te helpen met acteren. Natuurlijk vindt hij zichzelf de beste en als hij bijles geeft, dan moéten ze ook naar hem luisteren wat hij te zeggen heeft. Doen ze dat niet, dan kan hij nogal dreigend over komen. Dat ze het nooit gaan lukken om in de filmwereld terecht te komen en dat ze dan later naar hem zullen kijken hoe goed hij wel niet is. Je zou haast zeggen dat hij egoïstisch is. En ja dat klopt, maar een beetje hoor.
Matt is daarnaast ook niet echt trouw. Soms flappen er woorden uit zijn mond wat een ander gezegd heeft. Toch vind hij dat als mensen met problemen zitten, dat ze bij hem terecht kunnen. Hierdoor kan hij zichzelf inleven hoe hij het zou oplossen. Of juist niet. Weer een stuk acteerwerk.
Toch heeft Matt ook lieve kanten, wat bijna onmogelijk is. Matt is bereid om vriendschappen op te bouwen en kan ook heel lief overkomen. Okee, dat is meestal dan wel het geval als hij iets nodig heeft. Verder heeft Matt een liefde voor katten.
Uiterlijk: Matt is een blanke jongen met blond haar. Geen donkerblond, maar lichter. Hij heeft zijn haar wel eens donkerbruin geverfd, maar daar keken mensen heel raar tegen op. Dus heeft hij het uit laten groeien en het donkere weer weg laten halen. Daarom doet hij wel eens een muts op, of een pet. Het hangt er van af wat voor kleren hij draagt, het moet namelijk wel matchen.
Matt heeft bruine ogen die donker uitvallen. En aan de linkerkant van zijn gezicht heeft hij een kuiltje in zijn wang zitten. Bij de andere wang zul je dat niet zien. Matt is ongeveer 1 meter 80 en heeft een normaal postuur. Hij is wel afgevallen en is daar ook heel blij mee. Door de complimentjes die hij krijgt, wordt zijn ego behoorlijk gestreeld.
Matt draagt kleren die in de mode zijn, maar ze moeten vooral bij hem passen. Hij draagt dan ook een wijde broek met een polo er boven op of een blouse met een stropdas. Daaronder heeft hij sneakers aan.
Geschiedenis: Matt heeft altijd een heel luxe leventje geleid. Tenminste, in zijn ogen. Zijn ouders hebben hem altijd wel verwend en zijn jongere zusje ook. Vaak gaf hij zijn zusje de schuld als er iets kapot ging, maar dan was het eigenlijk zijn fout. Zijn zusje weet er nooit iets tegen in te brengen en ze zal dan ook blij zijn als Matt naar de acteerschool gaat.
Matt vindt zijn zusje heus wel lief hoor en hij doet ook veel dingen met haar, zoals naar speeltuin gaan toen ze klein waren, samen naar bioscoop, enzovoorts. Matt heeft altijd het idee gehad dat hij goed in acteren is en dat hij er later een grote beroemdheid mee zal worden. Na heel wat smeken en beloftes, kreeg Matt zijn ouders zover dat hij op toneel mocht en zelfs zo ver dat hij naar zo’n speciale school heen kon.
Overig: Matt heeft een liefde voor katten, en dan vooral zijn kat Gage.
Banner:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Morgause Faie
3e jaars
avatar

Aantal berichten : 80
Registratiedatum : 07-12-09
Leeftijd : 23
Woonplaats : In het huis dat bedolven is onder de rozen

BerichtOnderwerp: Re: [Solli] FTA - Film and Telivision Academy.   ma jan 04, 2010 5:26 pm

Omdat Jessy al een tijdje niet online is geweest, zal ik de bovenstaande solli's even beoordelen.
Frankie: Je solli is helemaal goed, jij mag door.
Darlene: Ik vind jouw solli iets te kort. Wil je die een klein beetje uitbreiden [karakter en uiterlijk]? Ik ben wel nieuwsgierig naar Eliza!

_________________
I hang with stoners 'cause they're never a bore
I play piano for the babies of war...
It's all wrong

-It's all wrong, Visa, Made in Chernobyl
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darlene
Beginnend Tovenaar
avatar

Aantal berichten : 259
Registratiedatum : 06-12-09
Leeftijd : 27
Woonplaats : Alice' Wonderland

BerichtOnderwerp: Re: [Solli] FTA - Film and Telivision Academy.   di jan 05, 2010 12:02 am

Verandert. Wink

_________________
"Just because it's taken you three years to notice, Ron, doesn't mean no one else has spotted I'm a girl!"

~Hermione~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://withlove.daily-life.nl/
Morgause Faie
3e jaars
avatar

Aantal berichten : 80
Registratiedatum : 07-12-09
Leeftijd : 23
Woonplaats : In het huis dat bedolven is onder de rozen

BerichtOnderwerp: Re: [Solli] FTA - Film and Telivision Academy.   di jan 05, 2010 12:50 am

Beter, niet 100% maar genoeg. Door!

Jessy, come back please? ^^

_________________
I hang with stoners 'cause they're never a bore
I play piano for the babies of war...
It's all wrong

-It's all wrong, Visa, Made in Chernobyl
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Octavius
Beginnend Tovenaar
avatar

Aantal berichten : 231
Registratiedatum : 07-12-09
Woonplaats : Peter Pan's place

BerichtOnderwerp: Re: [Solli] FTA - Film and Telivision Academy.   di jan 05, 2010 2:18 pm

Over Jezelf:
Naam: Octavius
Leeftijd: 18
Ervaring: Veel

Over Je Personage:
Naam: Octavius Lucius Aelius Verus Caesar
Leeftijd (Tussen 18 en 25): 22
Geslacht: Man
Innerlijk:Octavius is een rustige, bekwame jongen die zich uitermate bewust is van wat er rond hem speelt. Hij voelt de emoties van mensen aan en juist daarom heeft hij al zoveel te lijden gehad in zijn leven. Als erfgenaam van de de Romeinse troon, die tegenwoordig meer een publieke functie heeft, is er van jongs af aan al veel druk op zijn schouders komen te staan. Dat heeft hem gemaakt zoals hij is, het liefst op zichzelf, rustig, bedeesd en een man die zijn slag slaat als de tijd daarvoor is aangebroken. Octavius laat zich niet omkopen, ompraten of besodemieteren. De liefdes die hij heeft gekend in zijn leven waren altijd kort, als hij het gevoel kreeg dat iemand te dicht bij zijn ware gevoelens kwam nam hij defensief afstand en verbrak iedere vorm van communicatie.

Uiterlijk: Octavius is een gespierde man, heeft zijn haar altijd kort geknipt en draagt modieuze, dure merkkleding. Hij ziet er goed uit wat nodig is voor een man met zijn verantwoordelijkheden.

Geschiedenis: Octavius is de enige erfgenaam van de Romeinse kroonprins Lucius Aelius Verus Caesar onder de romeinse keizer Hadrianus. Zijn ouders zijn om het leven gekomen bij een ongeluk op een cruise schip en sindsdien is hij geadopteerd door een andere famillie van erfgenamen van het Romeinse senaatshuis die niet wouden dat hij zijn lot zou mislopen. Toen hij een jaar of 15 was werd hij hij wereldreis gestuurd, als erfgenaam van het Romeinse Rijk moest hij de nodige kennis hebben van de wereld. Hij heeft gesprekken gehad met verschillende politieke en geestelijke wereldleiders en was altijd lang van huis.

Overig: Ondanks de lange reizen, de verantwoordelijkheid die op zijn schouders rust en de toekomst die al voor hem is uitgestippeld, heeft Octavius altijd 1 droom gehad, acteren, en dan wel acteren met de beste. Als hij alleen thuis was riep hij de stafhuishouding bij een en stelde hij toneelstukken samen en had het grootste plezier met de mensen die als zijn onderdanen waren bestempeld. Octavius hoorde van de toneelschool en bedacht zichzelf geen seconde, dit was zijn kans, dit was zijn kans om te laten zien dat hij niet alleen maar gespreken kon voeren met de Dalai Lama of andere belangrijke mensen, dit was zijn kans om te laten zien dat er ook nog een echt mens achter die man van stand zat!
Banner: Komtie toch nog van pas Jessy Wink


_________________
"Beter onrecht lijden, dan onrecht doen."
Marcus Tullius Cicero
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Morgause Faie
3e jaars
avatar

Aantal berichten : 80
Registratiedatum : 07-12-09
Leeftijd : 23
Woonplaats : In het huis dat bedolven is onder de rozen

BerichtOnderwerp: Re: [Solli] FTA - Film and Telivision Academy.   di jan 05, 2010 6:08 pm

Uchgut, dan meld ik me ook ff aan. :3

Over Jezelf:
Naam: Morgause Faie
Leeftijd: 14
Ervaring: Mwah. ;D

Over Je Personage:
Naam: Adira Goldansky
Leeftijd (Tussen 18 en 25): 19
Geslacht: Vrouw
Innerlijk: Adira is de beste vriendin die je hebben kan. Ze doet alles, echt alles, en ze kan alles doen tegen je wil, maar wel voor je eigen bestwil. Ze is een beetje gestoord, en dat valt ook te merken aan haar kleding en vooral haar ogen. Ze is het soort meisje dat nooit een vriendje heeft, maar stiekem de geilste dromen van iedere jongeman. Ze is mysterieus, en niemand weet ooit iets zeker over haar, waardoor soms de wildste geruchten gaan met haar in de hoofdrol. Ze straalt kracht en zelfvertrouwen uit. Ondanks haar pittigheid, kan ze ook erg vriendelijk zijn, en ze maakt makkelijk vriendinnen omdat ze altijd wel een gespreksonderwerp kan bedenken. Ze is intelligent en kent 8 talen; Pools, Russisch, Roemeens, Hebreeuws, Engels, Nederlands, Frans en Spaans. Ze zingt en danst graag, en kan heel goed verschillende karakters naspelen, daarom ging ze naar de FTA.
Uiterlijk: Adira is beeldschoon. Ze is klein en slank, met lange benen, kleine handen en voeten, en lange vingers en tenen. Ze heeft zwart haar en erg grote zwarte ogen met zwarte lange wimpers, en een erg bleke huid. Haar gezicht is klein en hartvormig, waardoor haar ogen extra goed uitkomen. Ze draagt het liefst kleurige, 'revealing' kleren, en houdt van de mode, vooral van merken als Miu Miu. Soms draagt ze YSL's met een dikke zwarte rand. Ze draagt ook graag Fedora-hoeden. Haar schoenen verschillen vaak: soms draagt ze pumps op torenhoge hakken, anders weer afgetrapte AllStars.
Geschiedenis: Geboren in een half Poolse familie in Transsylvanië, Adira Goldansky heeft haar hele leven kunnen genieten van de rijkdommen en veelzijdige karakters van haar ouders en hun vrienden. Ze was een goede leerling op de plaatselijke school, maar niet echt een favoriet van de docenten. Ze zat altijd met haar hoofd in de wolken, waar ze samen met vriendinnen de grootste films ever schreef en grote rollen speelde. Toen ze haar diploma op haar 17e een jaar te vroeg met alle cijfers boven de 8 haalde, besloten haar ouders haar grootste droom te vervullen. Ze stuurden haar naar een van de beste acteerscholen van de wereld.
Overig: Ze speelt piano, gitaar, basgitaar en viool.
Banner: Komt nog!

_________________
I hang with stoners 'cause they're never a bore
I play piano for the babies of war...
It's all wrong

-It's all wrong, Visa, Made in Chernobyl
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Solli] FTA - Film and Telivision Academy.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Solli] FTA - Film and Telivision Academy.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» [RPG] True Cross Academy
» Eerste Les - Fire Magic
» [Film]Hachi

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Zweinstein :: Het Rollenspel :: Real Life-
Ga naar: